Om
Syster.C

Den lilla kliniken med stora visioner. Vi har flera års erfarenhet av branschen, 2020 valde vi att öppna i egen regi. Vi kommer att göra allt för att du som kund ska känna att du blir lyssnad på, och kan samtala med våra experter för bästa möjliga resultat. Vårt mål kommer alltid att vara att hjälpa dig som kund att känna en balans och harmoni i livet, inte att förändra dig sett till det yttre och kanske viktigast av allt, med säkerhet och rätt utbildning som grund.

För en tryggare bransch!

Som klinik och enskild injicerare är vi medlemmar och certifierade hos Estetiska injektionsrådet och REBS- Rådet för estetiska injektioner i Sverige.

Att vara certifierade hos Estetiska injektionsrådet är en självklarhet för oss. I kombination med att du som kund väljer en behandlare som har certifiering så kan vi tillsammans skapa en tryggare skönhetsbransch.

När du som konsument väljer att gå till någon som är certifierad hos Estetiska injektionsrådet kan, och ska du känna dig trygg med vetskapen om att din behandlare erhåller hög kvalite och säkerhet.

Boka gratis konsultation

"Certifierade hos estetiska injektionsrådet"